PODJETJE RAZGORŠEK

Podjetje Razgoršek je bilo ustanovljeno leta 1981, kot obrtniška delavnica zakoncev Razgoršek. V 40-ih letih se je razvilo v vodilnega proizvajalca oblazinjenega pohištva v Sloveniji. Proizvodnja temelji na lastnem znanju in izkušnjah, na kar je lastnik podjetja še posebej ponosen.

Vsak izdelek je ročno izdelan in se obravnava individualno. To je tudi temelj visoke kvalitete, udobja in dizajna!
Prepričljiva kakovost, lepo tehnično oblikovani detajli označujejo naše izdelke, ki so izvirni, sodobni, udobni in odlične kvalitete.
Moto podjetja so udobni in moderni kosi pohištva, ki Vam bodo služili tudi desetletja. Naše sedežne imajo precejšnjo (zelo dolgo) življenjsko dobo, zahvaljujoč kvalitetnemu, masivnemu ogrodju (materialu) in obstojni prevleki, izbrani po Vaših željah. O obstojnosti naših sedežnih garnitur pričajo mnoge zadovoljne stranke, od katerih vedno znova dobivamo veliko pozitivnih povratnih informacij.

Stranka nam je vedno na prvem mestu in stremimo k čim večjemu zadovoljstvu Vas, naših strank. Nudimo Vam oblazinjeno pohištvo visoke kvalitete, narejeno po meri, ki se bo odlično podalo k Vašemu interjerju!

Našo pestro ponudbo zajemajo še postelje, stole, fotelje in jedilne klopi, vzmetnice, preproge (tepihi) po meri, vrhunske kvalitete iz prave volne in okolju prijaznih barv (preproga lahko ima motiv fotografije, ki si jo želite), odeje, vzglavniki (iz bodisi perja in puha svile, kašmirja, kamelje dlake, bombaža ali sintetičnih vlaken).
Ogromno okrasnih dodatkov boste našli v kategoriji »dodatki«. Ne spreglejte tudi kategorije »odprodaja«, kjer se nahajajo naši zadnji kosi po ugodni ceni. Zanimiva je tudi rubrika »akustika«, kjer se nahajajo vrhunski akustični seti tako za dom kot tudi za koncerte.

Naše pohištvo lahko naročite in kupite iz udobja Vašega doma. Našo pestro ponudbo izdelkov si lahko ogledate na naši spletni strani razgorsek.si. Prepričani smo, da Vas ponudba ne bo razočarala.

Prav tako nas lahko ob predhodnem dogovoru obiščete v salonu, ki se nahaja na Meljskem dolu 1, kjer si bomo vzeli čas samo za Vas.

Prosimo pokličite na 02 234 0 720 ali pišite na info@razgorsek.si in z veseljem Vam pripravimo ponudbo.