Akcija!

Dallas 3

Dimenzije fotelja 70 x 75 x 80 cm

 

649,00 

1 na zalogi

Primerjaj
Kategorija:

Opis

Garnitura DALLAS

Glavne značilnosti:

Sedežna garnitura DALLAS je izdelana iz masivnega lesa. Polnilo je silikonizirane vatein poliuretanske pene oblečene v vato. Vzmetenje je na principu valovitih vzmeti oziroma »S« vzmeti, ki imajo obliko kače, na sedalnem delu. Na hrbtnem delu je hrbtna blazina, ki je polnjena s silikonizirano vato in poliuretansko peno. Garnitura je kompaktna in stabilna. Celotna garnitura počiva na lesenih nogicah, katerih barvo si lahko izbirate. Vrhnja prevleka je snemljiva in je lahko bodisi iz usnja ali tkanine. Predvsem ponosni smo na to, da je izdelek izdelan skrbno. Vsaka podrobnost je izdelana počasi in preudarno s strani strokovnjakov iz tega področja. Izdelek je namenjen predvsem v tujino.

Izgled garniture DALLAS spominja malo na retro čase iz obdobja sedemdesetih. Predvsem priljubljen je v nekaterih kavarnah, kjer svojim strankam zraven dobrih pijač še nudijo udobje.

PREDNOST garniture DALLAS
Velika prednost garniture DALLAS je v njenem udobju in v tem, da se da prevleko sneti in jo očistiti. Priporočamo suho kemično čiščenje v čistilnici.

POMANJKLJIVOST garniture DALLAS
Pomanjkljivost garniture DALLAS je v tem, da v garnituro DALLAS ni mogoče vgraditi pomožnega ležišča, kakor tudi ne kotnega elementa oziroma je ni mogoče imeti v L oziroma U sestavu.

 

 

Dodatne informacije

Teža 40 kg
Dimenzije 210 × 90 × 85 cm