MAUI 11 BW

Prosimo pokličite na 02 234 0 720 ali pišite na info@razgorsek.si in z veseljem Vam pripravimo ponudbo s podrobnejšo razlago.
Dobavni rok je 4-6 tednov od naročila.

909,00 999,00 

Primerjaj
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis


UŽIVAJTE V GLAZBI PRI NJEGOVEM PREDVAJANJU
Serija MAUI® s svojo visoko odpornostjo na povratne informacije zagotavlja zvočno ojačitev in nadzor v enem sistemu. Preprosto postavite MAUI® za seboj in začutite popolnoma enak zvok kot vaše občinstvo.

NEVERJETEN ZVOK. ZANESLJIVA ZMOGLJIVOST
Tehnologija DynX® DSP podjetja LD Systems vsakič zagotavlja vrhunsko zmogljivost in najvišjo stopnjo brez popačenja. Vključuje večpasovni omejevalnik, ki ščiti pred preobremenitvijo, EQ, kompresor in trosmerni križanec s korekcijo časa delovanja.

MASIVEN ZVOK, KI GA JE LAHKO NOSITI
Popoln zvočni sistem, ki ga lahko nosite skupaj z instrumentom: predstavitev serije MAUI G2. Dva elementa kolone v oblazinjeni torbi, subwoofer v eni roki in kitara ali tipkovnica v drugi – in gremo!


DOSEŽITE VSE V PUBLIKI
Izjemno široka 120 ° vodoravna disperzija in razširjena vertikalna usmerjenost z zmanjšanim padcem nivoja zagotavljata največjo pokritost. Rezultat je skladen zvok v območju poslušanja in enaka zvočna izkušnja za vse v občinstvu.

CELOTNO OBMOČJE ZARES
Serija MAUI G2 je opremljena z visoko zmogljivimi globokotonci, 3 “zvočniki s celotnim dosegom in dva 1” neodimijska visokofrekvenčna gonilnika. Poganja jih lahki ojačevalnik moči razreda D z izjemno močjo in ustvarja hrapav bas, uravnotežene srednje tone in natančne in svilnate vzpone.

POVEŽIMO SE
Z integriranim 4-kanalnim mešalnikom sistemske prednastavitve za mono ali stereo konfiguracijo in Bluetooth® Audio Streaming imate popoln nadzor nad sistemom. Ne glede na to, ali ste kantavtor, samostojni zabavljač, DJ ali glasbenik v majhni skupini, boste navdušeni nad izjemnim zvokom in prenosljivostjo serije MAUI G2.

SPECIFIKACIJE:
Št. izdelka: LD MAUI 11G2 (W)
Tip: prenosni stebrični PA sistem z mešalcem in Bluetooth
Globokotonec: 3 x 6,5″ bas refleks
Sistem vertikalnih nizov: Polno območje: 8 X 3˝ / HF: 2 X 1″ visokotonski zvočnik
Ojačenje: ClassD
Razpršenost (V x V): 120° x 20°
Izhodna moč (RMS / vrh): 500 W / 1000 W
Frekvenčno območje: 50 HZ – 20 kHZ
Najvišji SP (vrh): 124 dB
Zaščita: enosmerna zaščita pred kratkim stikom, toplotna zaščita, večpasovni omejevalnik
Kontrole: Raven MP3 / Bluetooth, gumb Bluetooth, nivo linije, mono / stereo stikalo, glavna raven, podnivo, moč, Hi-Z raven
Kazalniki: zaščita (vključeno zaščitno vezje), signal, vklop, omejitev, nastavitev, mono, stereo
Priključki za globokotonec: Linijski vhod: 2 x stereo priključek XLR / 6,3 mm RCA / Linijski izhod: 1 x neposredni izhod XLR, Vhod za mikrofon: 1, priključek XLR / 6,3 mm / Vhod MP3: 3,5 mm priključek, Vhod Hi-Z: priključek 6,3 mm
Satelitski konektorji: večnamenski konektor po meri
Material omare: Globokotonec: 15 mm vezan les / Stolpec: aluminijasti
Površina omare: Globokotonec: PA slika / Stolpec: HD premaz
Mere (Š x V x G): Globokotonec: 285 x 650 x 373 mm / Stolpec: 96 x 620/730 x 104 mm
Teža: Globokotonec: 16,9 kg / Stolpec: 2,6 / 5,4 kg
Značilnosti: Obdelava signala na osnovi DSP. Odlična disperzija zvoka, pretakanje zvoka Bluetooth®. 4-kanalni mešalnik na krovu, mono/stereo aplikacija, samodejna nastavitev DSP, na voljo črno-belo, na voljo tudi stenski nosilec in stojalo za pod

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
11 W

BLACK, WHITE

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAUI 11 BW”