MAUI 28 G2

Prosimo pokličite na 02 234 0 720 ali pišite na info@razgorsek.si in z veseljem Vam pripravimo ponudbo s podrobnejšo razlago.
Dobavni rok je 10-12 tednov od naročila.

1.521,00 1.551,00 

Primerjaj
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

UŽIVAJTE V GLAZBI PRI NJEGOVEM PREDVAJANJU
Serija MAUI® s svojo visoko odpornostjo na povratne informacije zagotavlja zvočno ojačitev in nadzor v enem sistemu. Preprosto postavite MAUI® za seboj in začutite popolnoma enak zvok kot vaše občinstvo.

NEVERJETEN ZVOK. ZANESLJIVA ZMOGLJIVOST
Tehnologija DynX® DSP podjetja LD Systems vsakič zagotavlja vrhunsko zmogljivost in najvišjo stopnjo brez popačenja. Vključuje večpasovni omejevalnik, ki ščiti pred preobremenitvijo, EQ, kompresor in trosmerni križanec s korekcijo časa delovanja.

MASIVEN ZVOK, KI GA JE LAHKO NOSITI
Popoln zvočni sistem, ki ga lahko nosite skupaj z instrumentom: predstavitev serije MAUI G2. Dva elementa kolone v oblazinjeni torbi, subwoofer v eni roki in kitara ali tipkovnica v drugi – in gremo!


DOSEŽITE VSE V PUBLIKI
Izjemno široka 120 ° vodoravna disperzija in razširjena vertikalna usmerjenost z zmanjšanim padcem nivoja zagotavljata največjo pokritost. Rezultat je skladen zvok v območju poslušanja in enaka zvočna izkušnja za vse v občinstvu.

CELOTNO OBMOČJE ZARES
Serija MAUI G2 je opremljena z visoko zmogljivimi globokotonci, 3 “zvočniki s celotnim dosegom in dva 1” neodimijska visokofrekvenčna gonilnika. Poganja jih lahki ojačevalnik moči razreda D z izjemno močjo in ustvarja hrapav bas, uravnotežene srednje tone in natančne in svilnate vzpone.

POVEŽIMO SE
Z integriranim 4-kanalnim mešalnikom sistemske prednastavitve za mono ali stereo konfiguracijo in Bluetooth® Audio Streaming imate popoln nadzor nad sistemom. Ne glede na to, ali ste kantavtor, samostojni zabavljač, DJ ali glasbenik v majhni skupini, boste navdušeni nad izjemnim zvokom in prenosljivostjo serije MAUI G2.

SPECIFIKACIJE:
Št. Izdelka:
LDMAUI28G2 (W)
Tip: Kompaktni sistem kolone PA z mešalnikom in Bluetoothom
Subwoofer: 2 x 8 ”
Sistem navpičn
ih nizov (2 kosa): celoten obseg: 16 x 3 “/ HF: 2 x 1” 
Ojačanje: razred D
Disperzija: 120 ° x 20 °
Izhodna moč (RMS / maks.): 1000 W / 2000 W
Frekvenčno območje: 45 Hz – 20 kHz
Največ SPL (maks.): 126 dB
Zaščita: DC zaščita, večpasovni omejevalnik, kratek stik, toplotna zaščita
Kontrole: raven mikrofona, podnivo, nivo linije, nivo MP3 / Bluetooth, nivo hi-z, glavni nivo, mono / stereo stikalo, gumb Bluetooth
Indikatorji: vklopljen, signal, omejitev, zaščita, mono / stereo, nastavitev
Priključki za subwoofer: linijski vhod: 2 x stereo priključek XLR / 6,3 mm, RCA / linijski izhod: 2 (1x sistemski izhod, 1x sub izhod) vhod XLR / mikrofon: 1, priključek XLR / 6,3 mm / vhod MP3: 3,5 mm priključek, Hi-Z vhod: 6,3 mm priključek
Satelitski konektorji: večnamenski konektor po meri
Material omare: Subwoofer: vezana plošča 15 mm / Stolpec: aluminij
Površina omare: Subwoofer: PA-barva / Stolpec: HD prevleka
Dimenzije (Š x V x G): Nizkotonec: 370 x 484 x 480 mm / Stolpec: 96 x 780/795 x 104 mm
Teža: nizkotonec: 19,7 kg Stolpec: 5,6 / 5,6 kg
Značilnosti: obdelava signalov na osnovi DSP, odlična disperzija zvoka, pretakanje zvoka Bluetooth, 4-kanalni mešalnik na plošči, mono / stereo aplikacija, samodejna nastavitev DSP, na voljo v črni in beli barvi, na voljo stenski nosilec in talno stojalo

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
28 G2

BLACK, WHITE

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAUI 28 G2”