Chicago

Možna dobava tudi troseda v kateri drugi tkanini ali usnju. Prosimo pokličite na 02 234 0 720 ali pišite na info@razgorsek.si in z veseljem Vam pripravimo ponudbo.
Dobavni rok je 4 tedne od naročila.
Poštnina se obračuna 0,80€/km in plača po dostavi.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Primerjaj
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Trosed CHICAGO

Glavne značilnosti:

Trosed Chicago je izdelan iz masivnega lesa na ključnih pozicijah. Ostalo je beli iveral, ki določa obliko trosedu. Je izredno komapkten in čvrst trosed z vrhunskim vzmetenjem. Vzmetenje je na osnovi spiralnih vzmeti po principu BONELL. Le te vzmeti se da videti pri vzmetnicah tipa CLASSIC 25, CLASSIC 30, ADEL 30 in CESAR 20. Le to omogoča dolgo življenjsko dobo artiklu skupaj z masivno leseno konstrukcijo in s preciznim delom, ki se odraža na odličnem tako kroju kot šivalniškem delu izdelka. Vsaka podrobnost je izdelana počasi in preudarno s strani strokovnjakov iz tega področja. Izdelek je namenjen predvsem v tujino.

PREDNOSTI troseda Chicago
Predvsem je prednost troseda ta, da je udoben tako za sedenje kot tudi in predvsem za ležanje. Druga prednost je v hrambi za posteljnino in je zato namenjen kot idealno tako pomožno ležišče kot ležišče namenjeno za vsakodnevno spanje. Zato ni nič čudno, če ta izdelek najdemo predvsem v majhnih domovih in apartmajih, ki so namenjeni vsakodnevnim gostom. In kot tretja največja prednost je njegova življenjska doba oziroma doba uporabe, ki presega ponekod tudi preko 15 let stalne uporabe.

POMANJKLJIVOST troseda Chicago
Edina pomanjkljivost je seveda cena, ki vsebuje tako izredno dobre materiale kot tudi znanje strokovnjakov, ki ga izdelujejo. Seveda je cena višja kot je drugje na trgu. Ampak v kolikor to ceno razdelimo na življenjsko dobo vidimo, da je izdelek izredno ugoden.

Trosed CHICAGO nudi ležišče v merah 160 x 200 in se leži na 45 cm višine.

—-

Tehnični podatki o tkanini F

Sestava zgornje / spodnje tkanine
100% POLIESTER / 95% POLIESTER, 5% BOMBAŽ
Širina  145 cm
Teža  305 gr/m2
Test negorljivosti    BS 5852 Part 1
Test negorljivosti: PRESTAL
Obstojnost tkanine na drgnjenje:  DIN EN ISO 12947-1  in DIN EN ISO 12947-2
nad 100.000 obratov (Martin Dale)

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije 105 × 200 × 85 cm
Tip tkanine / barva

F14, F33, F34, F35, F56, GRE, RED, BLU, SIV, TSI