Razgoršek oblazinjeno pohištvo

Omejena ponudba! – 60 % popusta na izbrane sedežne garniture!

Razgoršek občutite udobje

Dobrodošli na spletni strani družinskega podjetja Razgoršek!

Podjetje Razgoršek je bilo ustanovljeno leta 1981, kot obrtniška delavnica zakoncev Razgoršek. V 40-ih letih se je razvilo v vodilnega proizvajalca oblazinjenega pohištva v Sloveniji in regiji katerih izdelki dvigujejo kakovost bivanja. 

Proizvodnja temelji na lastnem znanju in izkušnjah, vsak izdelek je ročno izdelan s čimer zagotavljamo visoko kvaliteto, udobje in dizajn!

Izdelki Razgoršek so namenjeni trendovskim, družabnim in odločnim strankam, k z nakupom edinstvenega, trajnostnega in kakovostnega pohištva dosežejo izboljšano kakovost bivanja, družabnega življenja in višjo vrednost nepremičnine.

Udobni in moderni kosi pohištva vam bodo služili tudi desetletja zahvaljujoč kvalitetnemu, masivnemu ogrodju (materialu) in obstojni prevleki, izbrani po vaših željah. 

Aktualno v ponudbi

Sedežne garniture

Fotelji

Obiščite nas v salonu Razgoršek

Postelje

Oblazinjeno pohištvo Razgoršek

Odeje

Odeje in vzglavniki

Oblazinjeno pohištvo Razgoršek v ponudbi Švedske multinacionalke Ikee več kot 17 let

Oblazinjeno pohištvo Razgoršek je bilo v ponudbi Švedske multinacionalke Ikee več kot 17 let, krasi Casino v Salzburgu, Hotel Wiesler v Grazu, Hyatt hotel v Amsterdamu, Park hotel Bohinj in več kot 5.000 domov po celotni nekdanji Jugoslaviji. 

Smo specialisti za izdelavo sedežnih garnitur in postelj po naročilu!

Preveri spletno ponudbo (spletna ponudba  je v slovenskem jeziku in vsebuje omejeno število izdelkov, saj večino izdelkov naredimo po naročilu).

Sedežne Razgoršek

Omejena ponudba!

– 60 % popusta na izbrane sedežne garniture!

Sedežne garniture

Verjamem v osebni pristop!

Za vaše stanovanje bomo skupaj zasnovali primeren kos pohištva iz masivnega ogrodja (materiala), ki bo funkcionalen in estetski!

“Preučili in potipali boste vzorce tkanin ali usnja, ki se bo najbolje prilegal vašemu ambientu in življenjskemu slogu bivanja. Sledi izdelava ogrodja in prevleke, ki traja od 6 do 8 tednov. 

Verjemite, da boste z nakupom edinstvenega, trajnostnega in kakovostnega pohištva izboljšali kakovost bivanja, družabnega življenja in višjo vrednost nepremičnine.”

Uroš Razgoršek

Direktor

Uroš Razgoršek, direktor, Oblazinjeno pohištvo Razgoršek

Zagotovite si oseben termin z gospodom Razgorškom. Oddajte povpraševanje za obisk v salonu in stopili bomo v stik ter se dogovorili za osebni termin obiska. 

Izpolnite obrazec za rezervacijo osebnega termina
  Kontaktirajte nas

   

  Nahajamo se v Mariboru

  Kakovost in odličnost materialov tudi po 20 letih uporabe je simbol za izdelke Razgoršek! 

  O obstojnosti naših sedežnih garnitur pričajo mnoge zadovoljne stranke, od katerih vedno znova prejmemo veliko pozitivnih povratnih informacij.

  Je željeni izdelek v spletni prodaji?

  Podarjamo kupon v vrednosti 30 € ob spletnem nakupu nad 150 €

  Izkoristite popust v vrednosti 30 € s kodo RAZGORSEK30 na spletni nakup.