Manhattan

Možna dobava tudi v kateri drugi tkanini ali usnju. Prosimo pokličite na 02 234 0 720 ali pišite na info@razgorsek.si in z veseljem Vam pripravimo ponudbo.
Dobavni rok je 6 tednov od naročila.
Poštnina se obračuna 0,80€/km in plača po dostavi.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Primerjaj
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Garnitura Manhattan

Glavne značilnosti:

Sedežna garnitura Manhattan je izdelana iz masivnega bukovega lesa. Polnilo je dvoslojna debela poliuretanska pena, kjer je spodnji del trši medtem, ko je zgornji del visoko elastičen za udobnejše sedenje. Poliuretanska pena je nato oblečena v vato. Vzmetenje je na principu valovitih vzmeti oziroma »S« vzmeti, ki imajo obliko kače in ki so varovane oziroma pokrite s filcem na sedalnem delu. Na hrbtnem delu je polnilo iz poliuretanske pene, vate in vzmeteno z elastičnimi vzmetmi oziroma spiralnimi vzmetmi. Na vrhnjem delu hrbta je mehanizem, ki uporabniku omogoča naslon za glavo, ki je nastavljiv. Le ta omogoča udobnejši položaj bodisi pri branju oziroma počivanju. Garnitura je izredno kompaktna, stabilna in težka. Celotna garnitura počiva na stilskih kovinskih kromiranih nogicah. Vrhnja prevleka je snemljiva in je lahko bodisi iz usnja ali tkanine. Predvsem ponosni smo na to, da je izdelek izdelan skrbno. Vsaka podrobnost je izdelana počasi in preudarno s strani strokovnjakov iz tega področja. Izdelek je namenjen predvsem v tujino.

Udobje in dizajn!
Prepričljiva kakovost, lepo tehnično oblikovani detajli označujejo ta model naše prestižne kolekcije.
Velikost sedalnega dela se lahko spreminja. Izbirate lahko med 70 – 80 – 90 cm širine sedežne površine. Mogoče so manjše prilagoditve do 10 cm.

Izgled garniture Manhattan je izredno atraktiven in moderen.

PREDNOSTI garniture Manhattan
Velika prednost garniture London je v njenem udobju in materialih, ki jih premore (masiven les ter kvalitetna polnila). Nastavljiv naslon za glavo je še posebej tisti, ki prepriča še tako izbirčnega kupca. Ugodna cena je velika prednost garniture Manhattan.

POMANJKLJIVOST garniture Manhattan
Pomanjkljivosti garniture Manhattan je v tem, da se prevleke ne da sneti. Druga velika pomanjkljivost je v njeni teži, saj jo je težko premikati. A po drugi strani govori to v samo v prid visoki kvaliteti, ki jo premore. Na veliko željo kupca je mogoče vgraditi pomožno ležišče, ki vsekakor ohromi kvaliteto sedenja predvsem kar se tiče udobja. Seveda je na željo kupca mogoče narediti garnituro London v kotni sestavi bodisi U ali  L, a za to nas je dobro poklicati, da se dogovorimo o podrobnostih.

Manhattan je vedno veličasten!

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije 105 × 200 × 85 cm
Tip garniture

enosed 10S/F, dvosed 20M, trosed 30L

Tkanina & Barva

GRE, RED, BLU, SIV, TSI