Liverpool

Možna dobava tudi v kateri drugi tkanini ali usnju. Prosimo pokličite na 02 234 0 720 ali pišite na info@razgorsek.si in z veseljem Vam pripravimo ponudbo.
Dobavni rok je 4-6 tednov od naročila.
Poštnina se obračuna 0,80€/km in plača po dostavi.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Primerjaj
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Garnitura Liverpool

Glavne značilnosti:

Sedežna garnitura Liverpool je izdelana iz masivnega bukovega lesa. Polnilo je dvoslojna debela poliuretanska pena, kjer je spodnji del trši medtem, ko je zgornji del visoko elastičen za udobnejše sedenje. Poliuretanska pena je nato oblečena v vato. Vzmetenje je na principu valovitih vzmeti oziroma »S« vzmeti, ki imajo obliko kače in ki so varovane oziroma pokrite s filcem na sedalnem delu. Na hrbtnem delu je polnilo iz poliuretanske pene, vate in vzmeteno z elastičnimi vzmetmi. Na vrhnjem delu hrbta je mehanizem, ki uporabniku omogoča naslon za glavo, ki je nastavljiv. Le ta omogoča udobnejši položaj bodisi pri branju oziroma počivanju. Garnitura je izredno kompaktna, stabilna in težka. Celotna garnitura počiva na stilskih kovinskih kromiranih nogicah. Vrhnja prevleka je lahko bodisi iz usnja ali tkanine. Predvsem ponosni smo na to, da je izdelek izdelan skrbno. Vsaka podrobnost je izdelana počasi in preudarno s strani strokovnjakov iz tega področja. Izdelek je namenjen predvsem v tujino.

PREDNOSTI garniture Liverpool
Velika prednost garniture Liverpool je v njenem udobju in materialih, ki jih premore (masiven les ter kvalitetna polnila). Nastavljiv naslon za glavo je še posebej tisti, ki prepriča še tako izbirčnega kupca. Ugodna cena je velika prednost garniture Liverpool.

POMANJKLJIVOST garniture Liverpool
Pomanjkljivosti garniture Liverpool je v tem, da se prevleke ne da sneti. Druga velika pomanjkljivost je v njeni teži, saj jo je težko premikati. A po drugi strani govori to v samo v prid visoki kvaliteti, ki jo premore. Na veliko željo kupca je mogoče vgraditi pomožno ležišče, ki vsekakor ohromi kvaliteto sedenja predvsem kar se tiče udobja. Seveda je na željo kupca mogoče narediti garnituro Liverpool v kotni sestavi bodisi U ali  L, a za to nas je dobro poklicati, da se dogovorimo o podrobnostih.

Liverpool ni daleč od Londona!

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije 105 × 200 × 85 cm
Tip garniture

enosed 10S/F, dvosed 20M, trosed 30L

Tkanina & Barva

GRE, RED, BLU, SIV, TSI