Akcija!

City

Akcijska cena preko spleta je za tkanini MELONA in MATTEO, ki jo lahko najdete pod rubriko TKANINE. Prosimo izberite si tkanino oziroma barvo tkanine in z veseljem Vam pripravimo ponudbo.
V ceni je všteta tako tkanina. Cene so z DDV na kos, dostava EURRA d.o.o..

Seveda je možno narediti izdelke po meri v različnih izpeljankah kot na primer kotno postavitev ali postavitev v L.

Možna dobava tudi v kateri drugi tkanini ali usnju. Prosimo pokličite na 031 644 446 ali pišite na uros@razgorsek.si in z veseljem Vam pripravimo ponudbo.
Dobavni rok je 6-8 tednov od naročila.
Poštnina se obračuna 0,80€/km in plača po dostavi.

229,00 1.635,00 

Primerjaj
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Garnitura City

Glavne značilnosti:

Sedežna garnitura City je izdelana iz masivnega bukovega lesa. Polnilo je dvoslojna debela poliuretanska pena, kjer je spodnji del trši medtem, ko je zgornji del visoko elastičen za udobnejše sedenje. Poliuretanska pena je nato oblečena v vato. Vzmetenje je na principu valovitih vzmeti oziroma »S« vzmeti, ki imajo obliko kače in ki so varovane oziroma pokrite s filcem na sedalnem delu. Na hrbtnem delu je polnilo iz poliuretanske pene, vate in vzmeteno z elastičnimi vzmetmi oziroma spiralnimi vzmetmi. Na vrhnjem delu hrbta je mehanizem, ki uporabniku omogoča naslon za glavo, ki je nastavljiv. Le ta omogoča udobnejši položaj bodisi pri branju oziroma počivanju. Garnitura je izredno kompaktna, stabilna in težka. Celotna garnitura počiva na stilskih kovinskih kromiranih nogicah. Vrhnja prevleka je snemljiva in je lahko bodisi iz usnja ali tkanine. Predvsem ponosni smo na to, da je izdelek izdelan skrbno. Vsaka podrobnost je izdelana počasi in preudarno s strani strokovnjakov iz tega področja. Izdelek je namenjen predvsem v tujino.

Udobje in dizajn!
Prepričljiva kakovost, lepo tehnično oblikovani detajli označujejo ta model naše prestižne kolekcije.
Velikost sedalnega dela se lahko spreminja. Izbirate lahko med 70 – 80 – 90 cm širine sedežne površine. Mogoče so manjše prilagoditve do 10 cm.

Izgled garniture City je izredno atraktiven in moderen.

PREDNOSTI garniture City
Velika prednost garniture City je v njenem udobju in materialih, ki jih premore (masiven les ter kvalitetna polnila). Nastavljiv naslon za glavo je še posebej tisti, ki prepriča še tako izbirčnega kupca. Ugodna cena je velika prednost garniture City.

POMANJKLJIVOST garniture City
Pomanjkljivosti garniture City je v tem, da se prevleke ne da sneti. Druga velika pomanjkljivost je v njeni teži, saj jo je težko premikati. A po drugi strani govori to v samo v prid visoki kvaliteti, ki jo premore. Na veliko željo kupca je mogoče vgraditi pomožno ležišče, ki vsekakor ohromi kvaliteto sedenja predvsem kar se tiče udobja. Seveda je na željo kupca mogoče narediti garnituro City v kotni sestavi bodisi U ali  L, a za to nas je dobro poklicati, da se dogovorimo o podrobnostih.

City je vedno športen!

—-

Tehnični podatki o tkanini MELONA

Sestava tkanine:
66% POLIESTER, 17% POLIAMID, 17% AKRIL
Širina  140 cm
Teža  430 gr/m2
Enostavno čiščenje: EASY CLEAN
Obstojnost tkanine na drgnjenje:  DIN EN ISO 12947-1  in DIN EN ISO 12947-2
nad 150.000 obratov (Martin Dale)
—-

Tehnični podatki o tkanini MATTEO

Sestava tkanine:
66% POLIESTER, 17% POLIAMID, 17% AKRIL
Širina  140 cm
Teža  430 gr/m2
Enostavno čiščenje: EASY CLEAN
Obstojnost tkanine na drgnjenje:  DIN EN ISO 12947-1  in DIN EN ISO 12947-2
nad 150.000 obratov (Martin Dale)

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Dimenzije 105 × 200 × 85 cm
Tip garniture

10S, 10SF, 20L, 20LB, 30M, 30MB, 90L, 90XL, 271XL-22XL, 272XL-21XL, 271XL-22XLB, 272XL-21XLB

Tkanina & Barva

MELONA, MATTEO